Minyak Lintah Putih

Minyak Lintah Putih Kami Sedia Membantu Anda * Ingin lebih power! * Kurang bertenaga atau terlalu penat bekerja. * Merapatkan hubungan suami isteri. * Ingin Tahan Lama!! ----->>>Jangan Biar Si Dia Muram<<<----- --- Persediaan tradisional turun-temurun.Lintah putih, Cula buaya,Ibu gamat dan berbagai herba2 terpilih. Persediaan memerlukan masa 9 bulan sebelum boleh digunakan. * Bertindak Serta-Merta.Besar dan Teguh. * Tiada kesan sampingan.(Tiada Bahan kimia digunakan) * Memulihkan Pengaliran darah pada Alat. * Ibu gamat Memelihara alat kewanitaan dan rahim semasa bersama. ---->> Jangan Biarkan kedinginan Mencengkam Hubungan Anda. HUBUNGILAH KAMI SEGERA.Penghantaran boleh dibuat sekitar Melaka,NS dan Johor.Poslaju jika diluar kawasan. Beli Online Harga: RM 50 Email : roosnoor@gmail.com Phone : 012 9436018 JAMINAN WANG 30 HARI JIKA ANDA TIDAK BERPUAS HATI. * Kami juga menjual Pati minyak lintah Putih.(Proses mengambil masa 18 bulan)RM100-RM150

Khasiat Minyak Lintah

Minyak lintah merupakan salah satu sumber perubatan dalam mengatasi masalah tenaga batin. Seperti jelas dari namanya sendiri minyak lintah diperbuat dari lintah.

Lintah merupakan salah satu jenis spesis hidupan air yang boleh dikatakan agak lama diketahui dan digunakan oleh orang Melayu di Nusantara untuk dijadikan sebagai ramuan perubatan terutamanya di dalam meningkatkan tenaga batin lelaki. Daripada inilah juga terhasilnya minyak lintah.Salah seorang pakar perubatan antarabangsa iaitu Dr. Mahelly pernah menyatakan bahawa lintah amat berguna bagi perjalanan darah beku yang digunakan tujuan pembedahan. Beliau juga ada menjelaskan lintah boleh dibiarkan menghisap darah pada mana-mana bahagian badan kita untuk tujuan membuang darah kotor daripada tubuh manusia.Dari segi tenaga batin, minyak lintah digunakan sebagai minyak urut bagi mengurut zakar. Dengan teknik urut batin yang betul, insyaallah khasiat minyak lintah insyaallah akan dapat dirasai dengan lebih baik.